Agfa Photo Camera 35mm Brown

28,99 incl. btw

De camera wordt zonder film geleverd, wel kunt u deze fotorolletjes direct met de camera mee bestellen.

Agfa photo herbruikbare fotocamera 35 mm bruin

Helemaal in de trend – niet alleen voor hipsters voor afbeeldingen in kleur en zwart-wit geschikt voor alle ISO 200/400/800 films met ingebouwde flitser
Optische lens: 31 mm,
F = 9, vaste focus
sluitertijd: 1 / 120s incl. tas en draagriem

Beschrijving

De Agfa Photo Camera 35mm Black wordt zonder film geleverd, wel kunt u deze fotorolletjes direct met de camera mee bestellen.

Productbeschrijving

Met deze nieuwe herbruikbare Agfa analoge fotocamera in de kleur zwart met ingebouwde flitser kan je met vol enthousiasme analoog gaan fotograferen. De filmrollen voor de Agfa analoge fotocamera zijn leverbaar in 24 en 36 opnames en verschillende gevoeligheden zoals 200 of 400 iso. Je kan kiezen kleuren- of zwart films.

Deze trendy Agfa fotocamera wordt geleverd inclusief een tas en een riem. In al onze vestigingen kan je terecht voor een groot aanbod aan fotorollen en natuurlijk drukken we de gemaakte foto’s ook graag voor je af. Deze Agfa analoge camera is ook leverbaar in de kleur zwart en lederlook oranje.

Deze staan bij alternatieven.

 

Tip: Gebruik 400 iso bij voornamelijk binnen opnames en bij minder mooi weer en de 200 iso voor buiten opnames bij beter weer.

Bij twijfel kies dan voor 400 iso.

 

Meegeleverd:

-Tasje

-Riempje

Geen filmpje

Aanvullende informatie