In prijs verlaagd

Canon EF 24-105mm f3.5-5.6 IS STM

449,00 incl. btw

Kenmerken van dit objectief

– Voor camera’s met fullframe of APS-C formaat sensor
– Veelzijdig in gebruik met een zoombereik van 24-105mm
– Precieze, vloeiende én stille automatische scherpstelling
– Scherpe resultaten dankzij 4-stops beeldstabilisatie
– Korte scherpstelafstand van maar 40 centimeter
– Compact ontwerp van maar 525 gram
Beschrijving
Het Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM objectief
is een perfecte stap omhoog als u uitbreiding zoekt op het 18-55mm objectief welke veelal in een kit wordt geleverd bij het aanschaffen van een nieuwe camera. De lichtgewicht 24-105mm is veelzijdig in gebruik en is geschikt voor gebruik op camera’s met een fullframe sensor én op camera’s met een APS-C formaat sensor.

Veelzijdig in gebruik
Het zoombereik van 24 tot 105mm stelt u in staat om werkelijk alles vast te leggen, van landschappen tot portretten. Onderwerpen van veraf kunt u eenvoudig dichtbij halen door in te zoomen. Ideaal voor dagelijks gebruik en al helemaal als u op reis gaat en niet te veel gewicht mee wilt nemen. Het objectief heeft namelijk een compact ontwerp en weegt maar 525 gram. De korte scherpstelafstand van 40 centimeter zorgt er bovendien voor dat u dicht op uw onderwerp kunt blijven maar de omgeving er ook fraai bij in beeld kunt brengen als u fotografeert op 24mm.

Beeldstabilisatie en scherpstelling – De Canon EF 24-105mm f3.5-5.6 IS STM is voorzien van beeldstabilisatie. De stabilisatie zorgt ervoor dat trillingen worden opgevangen en gecorrigeerd zodat u altijd een haarscherp resultaat heeft. Zeker bij het fotograferen met wat langere sluitertijden wordt het ontstaan van bewegingsonscherpte merkbaar voorkomen. De stabilisatie stelt u in staat om te fotograferen met sluitertijden die tot wel 4 stops langer zijn zonder dat dit invloed heeft op de scherpte van het eindresultaat. Niet alleen de stabilisatie maar ook de stille stappenmotor komt van pas bij het filmen. De scherpstelling is dankzij de stappenmotor van Canon precies, vloeiend en muisstil waardoor videobeelden een professionele look en feel hebben.

 
 

In de doos

– Lensdoppen

– Gebruiksaanwijzing
– Afkomstig van Canon Nederland
– Twee jaar garantie
Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Merk

Order Upload


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/vhosts/fotoromp.nl/fotoromp.testceezoo.nl/wp-content/themes/bridge-child/functions.php on line 34