Canon EF-S 24mm f2.8 STM

154,00 incl. btw

EF-S terminal filter diameter 52 mm, kortste instelafstand 0,16 m, het APS-C formaat, KB-equivalente brandpuntsafstand van 38 mm, 6 elementen in groepen 5, 7 diafragmalamellen, AF motor STM
Een slanke, mobiele lens met een menselijk oog - ideaal voor reizen en straatfotografie.

Een extreem compacte pancake-lens - ideaal voor reizen of straatfotografie. Het geavanceerde optische ontwerp zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit en de hoge lichtintensiteit van 1: 2,8 maakt het mogelijk om vanuit de vrije hand te fotograferen, zelfs bij weinig licht. De STM-drive zorgt voor een continue, stille focus tijdens video-opnames.
Beschrijving
Mobiele pancake-lens
Met een lengte van slechts 22,8 mm en een gewicht van slechts 125 g, de EF-S 24mm f / 2.8 STM zeer compact en ideaal als u wilt uw EOS er altijd. Het uiterst compacte ontwerp maakt het ook buitengewoon onopvallend - ideaal voor straatfotografie.

Natuurlijk perspectief
Bij gebruik met een AOS met APS-C sensor, biedt de 24 mm-lens hetzelfde beelddetail als een 38 mm-lens op een full-frame DSLR. Dit is bijna het gezichtspunt dat het menselijk oog ziet - je foto's zien er zo natuurlijk uit.

Continue, stille focus
De ultrastille STM-focus stelt zeer snel scherp op foto's en biedt continue focus bij het opnemen van video zonder de opnames te storen met ruis van de focusaandrijving. *

Hoge intensiteit bij fotografie bij weinig licht
Een hoge lichtintensiteit van 1: 2,8 zorgt ervoor dat veel licht de sensor kan bereiken, zodat deze ook zonder donkere omstandigheden zonder flits kan worden gebruikt. Het is ook ideaal voor een aantrekkelijke achtergrondonscherpte, waarbij een onderwerp opvalt tegen een onscherpe achtergrond.

Geavanceerd optisch ontwerp
De lens maakt haarscherpe beelden vanuit het midden van het beeld tot aan de rand en is bijzonder goed uitgerust tegen lensreflecties en kleurfranjes. De minimale scherpstelafstand van slechts ca. 16 cm maakt een bijzonder close zicht op de wereld van kleine motieven mogelijk.

Belangrijkste kenmerken
• Extreem compacte pancake-lens
• Natuurlijk perspectief, vergelijkbaar met het perspectief van het menselijk oog
• Continue, stille STM-focus tijdens video-opname *
• Hoge helderheid voor opnamen bij weinig licht
• Minimale scherpstelafstand: circa 0,16 m
Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Merk

Order Upload