Canon EF 40mm f2.8 STM

199,00 incl. btw

Compacte, ultraplatte lens met STM-AF-motor (filter Ø 52 mm).
Veelzijdige, compacte pancake-lens met STM-technologie. Hoge lichtsterkte voor uitstekende scherptediepteregeling en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.

Gelijkmatige en stille autofocus, STM-focus in filmmodus
De snelle, nauwkeurige autofocus maakt scherpe foto's, zelfs in moeilijke opnamesituaties. In de modus Film Servo AF biedt Canon Stepping Motor (STM) -technologie bij gebruik met een compatibele DSLR een snelle en stille autofocus bij het opnemen van video.

Praktische eigenschappen bij weinig licht
Het diafragmabereik van 1: 2,8 tot 22 maakt een nauwkeurige controle van de scherptediepte mogelijk, waardoor u de vrijheid heeft om de focus naar behoefte te verhogen of te verlagen. De hoge lichtintensiteit van de lens maakt fotograferen zonder flitser en zonder een statief mogelijk.
Beschrijving
Uitstekende beeldkwaliteit voor reisfotografie.
Een veelzijdige 40-mm lens voor onderweg. Flexibele toepassing van portret- tot landschapsfotografie tot documentaire fotografie. Uitstekende beeldkwaliteit van rand tot rand dankzij asferische lenzen en Super Spectra-coating.
 

 

TECHNISCHE GEGEVENS
Beeldhoek (hor., Vert., Diag.) 49º, 34º, 57º
Optische structuur (lenzen / groepen) 6/4
Aantal sluiterbladen 7
Kleinste diafragma 22
Minimale scherpstellimiet (m) 0.3
Grootste beeldschaal 0.18
Afstandsinformatie Ja
AF motor STM
Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Merk

Order Upload


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/vhosts/fotoromp.nl/fotoromp.testceezoo.nl/wp-content/themes/bridge-child/functions.php on line 34