Canon EF-S 10-18mm f4.5-5.6 IS STM

249,00 incl. btw

Canon ef-s 10-18mm een geweldige groothoek

Kenmerken van dit objectief

– voor Canon EOS camera’s met een APS-C sensor
– Ingebouwde optische beeldstabilisatie
– Stappenmotor voor een stille autofocus
– Autofocus full-time handmatig bij te stellen
– 7-blad afgerond diafragma
– Minimale scherpstelafstand van 22cm

Uitverkocht

Beschrijving

Het Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM is een groothoek zoomobjectief welke speciaal is ontwikkeld om gebruikt te worden op Canon EOS camera’s met een APS-C beeldsensor. Dit zeer betaalbare objectief is ideaal om foto’s of video’s van hoge kwaliteit te maken in kleine ruimtes.
Denk hierbij aan interieurfoto’s, maar ook aan vakantiekiekjes waarbij u dichtbij uw onderwerp staat maar toch nog veel van de omgeving vast kunt leggen.

Naast het gebruik van een asferisch en een ultra low-dispersion glaselement beschikt de Canon EF-S 10-18mm f4.5-5.6 IS STM over een glaselement met een grote diameter. Deze grote diameter draagt bij aan het verminderen van chromatische aberraties over het gehele zoombereik.

De ingebouwde beeldstabilisatie maakt opnames mogelijk tot 4 stops langer dus uit de hand en in mindere lichtomstandigheden fotograferen kan zonder problemen. De Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM werkt naadloos samen met de Movie Servo autofocus in diverse camera’s uit de Canon EOS-serie. Daarbij zorgt de stappenmotor in het objectief voor een haast geruisloze scherpstelling. De stappenmotor wordt bijgestaan door het rear-focus ontwerp van het objectief, een snelle CPU en goed doordachte autofocus-algoritmes om zo snel mogelijk scherp te kunnen stellen.

In de doos

– Lensdoppen

– Afkomstig van Canon Nederland
– Twee jaar garantie
Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Merk

,

Order Upload