Epson WorkForce WF-2810DWF printer

89,00 incl. btw

De Epson Workforce 2810DW

 

Deze 4-in-1-inkjetprinter is stijlvol, compact en gebruiksvriendelijk in uw thuiskantoor. Verminder afval en kosten met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat en betaalbare afzonderlijke inktpatronen. Afdrukken onderweg werkt eenvoudig met Wi-Fi Direct en apps voor mobiel afdrukken.
Compact en stijlvol
Dit ruimtebesparende 4-in-1-model heeft een strak design en kan daardoor eenvoudig geïntegreerd worden in elk thuiskantoor.Gebruiksvriendelijk
De functies van de printer zijn gemakkelijk te bedienen vanaf de printer dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en het LCD-scherm. Bespaar papier en geld met dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat.

Betaalbare oplossing
De 603-inkt van Epson met vier kleuren biedt betrouwbare, heldere en duidelijke prints voor een minimale investering. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur. Dit maakt afzonderlijke inkten 50% efficiënter in vergelijking tot driekleurige cartridges1. Verminder de kosten nog meer met XL-cartridges van Epson, waarmee u 2,5x zoveel pagina’s kunt afdrukken2.

Kies voor draadloos
Overal in huis afdrukken en scannen via wifi en via Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Met Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen3.

1 Gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd door BLI in juli 2019. Vergeleken met vergelijkbare printermodelen

Uitverkocht

Aanvullende informatie
Merk