Foto op Aluminium ronde afwerking voor bureau

10,9920,99 incl. btw

U mooiste foto op Aluminium

1mm dun, foto wordt direct op het alu geprint met glanzende topping, echt heel strak!
Deze wordt geleverd met standaard.

Vandaag besteld voor 12.00 de volgende dag geleverd!

Wilt u de Alu ophalen kan dit aan het eind van de dag. 

Heeft u spoed, bel ons dan! 030-2722222

Afmetingen (cm)
10×15, 13×13, 13×18, 15×20 en 20×30

Wilt u deze groter laat het ons even weten per email

Bestel mogelijkheden
Mogelijkheid 1: U komt met de foto op een USB-stick, CD, DVD, Geheugenkaart van de camera of uw telefoon naar ons toe in de winkel (TROOSTERHOF 1). de poster zal afgerekend worden in de winkel.

Mogelijkheid 2: U upload uw foto hieronder, kiest het gewenste formaat rekent online af.

Je digitale foto is geschikt voor verwerking als deze minimaal 500 kB is.

Clear
Beschrijving

Je digitale foto is geschikt voor verwerking als deze minimaal 500 kB is. Waarom is mijn foto te klein? Soms is een foto of bestand te klein. Dat kan om diverse redenen het geval zijn. Je kan de foto zelf hebben bijgesneden of bewerkt, waardoor het bestand te klein is geworden. Het kan ook zijn dat je e-mail het bestand verkleint tijdens het versturen. Hotmail is hier een goed voorbeeld van. Hotmail verkleint de foto tijdens het verzenden. Je zou in dat geval de foto als ‘bestand’ moeten toevoegen aan de e-mail en niet als ‘foto’. Op die manier wordt de foto niet verkleind.

Om er achter te komen hoe groot je foto of bestand is, kun je met je muis op de foto gaan staan en op de rechter muisknop drukken. Bij eigenschappen kun je zien hoe groot het bestand is. Als je twijfelt of je foto wel geschikt is kun je deze altijd ter goedkeuring naar ons e-mailen.

Aanvullende informatie
Gewicht 2 kg
Afmeting

, , , ,

Order Upload


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/vhosts/fotoromp.nl/fotoromp.testceezoo.nl/wp-content/themes/bridge-child/functions.php on line 34