Fujifilm instax mini 12 Blue

79,00 incl. btw

De opvolger van de Fuji Instax mini 11 camera is er….
De INSTAX MINI 12

  • Parallax correctie: het beeld wat je ziet via de zoeker, is wat je daadwerkelijk fotografeert in selfie modus.
  • Dankzij de automatische belichting en flitsregeling hoef je nooit meer te stoeien met instellingen.
  • Draai aan de lens om de camera aan te zetten, draai één slag verder en activeer de selfielens.
  • De instax mini 12 is erg gebruiksvriendelijk.
  • Binnen 5 seconden jouw instax mini foto in handen.
  • Beschikbaar in vijf pastelkleuren: Pastel Blue, Mint Green, Blossom Pink, Lilac Purple en Clay White.

EXTRA! Download ook de gratis INSTAX UP! App. Digitaliseer je analoge prints en verzamel ze gemakkelijk op één plek. Scan de fysieke afdrukken met je telefoon en zet je foto’s om naar digitale kiekjes die je kunt delen en bewerken.

Beschrijving

INSTAX MINI 12 BLUE

Met de nieuwste FUJIFILM instax mini 12 maak je eenvoudig prachtige instant foto’s. De geperfectioneerde basisaspecten maken van de instax mini 12 de ideale opvolger van de instax mini 11. Vul je wereld met vreugde!

 

Automatische belichting én flitsregeling

Naast de automatische belichting heeft deze camera ook een automatische flitsregeling. Met een enkele druk op de knop bepaalt de camera of er flitslicht nodig is en hoe sterk deze moet zijn. Zo zorg je er altijd voor dat je er perfect uitziet op de foto!

 

Wat je ziet, is wat je vastlegt

Met de instax mini 12 geldt: “What you see is what you get.” Het beeld dat je ziet door de zoeker is precies wat je zult vastleggen. Hoewel we het over millimeters hebben, is er geen ruimte voor afwijkingen, vooral niet wanneer je in de selfie-modus fotografeert.

 

Ingebouwde selfielens

Dankzij de ingebouwde selfielens behoort een mislukte selfie tot het verleden. Zet de instax mini 12 aan door aan de lens te draaien. Draai nog een slag verder voor de selfie-modus. Houd de instax mini 12 op armlengte, doe een last-minute controle in de selfiespiegel en klik!

 

Verbeterd ontwerp

Niet alleen is de camera nog compacter, maar ook de lens is vernieuwd! Draai simpelweg aan de lens om de camera in te schakelen.

De instax mini 12 is verkrijgbaar in vijf kleuren: Pastel Blue, Mint Green, Blossom Pink, Lilac Purple en Clay White.

 

Customize het zelf

Personaliseer jouw instax mini 12 met gave albums, hoesjes en fotolijstjes. Ontdek snel alle beschikbare accessoires voor de instax mini 12! Let op: De instax mini 12 past niet in de beschermhoes van de instax mini 11.