Aanbieding

Fujifilm Instax mini Evo camera Bruin

Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €179,00. incl. btw

De Fuji Instax Mini Evo (type c) is een Hybride camera, dus zo wel analoog als digitaal.

De camera print / drukt af op Fuji Instax Mini Film

voor opslag van digitale foto’s is er een Micro-SD kaart nodig, deze wordt niet standaard met de camera meegeleverd.

De nieuwe instax mini Evo heeft een gesofisticeerd en klassiek design, in lijn met Fujifilms iconische aanpak op vlak van camera design. De mini EVO combineert enerzijds de functionaliteit van een analoge instant camera dankzij zijn unieke hybride formaat. Anderzijds kan je door de capaciteiten van de digitale fototechnologie perfect foto’s opslaan, delen en printen.

Uniek aan de mini EVO zijn de 10 geïntegreerde lens modi en 10 filmeffect filters die maar liefst 100 verschillende combinaties mogelijk maken. Hierdoor kunnen fotografen zich beter creatief uiten en unieke one of a kind foto’s vastleggen. In combinatie met de instax mini instant film zorgt de mini EVO voor de hoogste printkwaliteit van instax tot op vandaag de dag: tot maar liefst 600 dpi indien er direct van de camera wordt geprint.

Dankzij de nieuwe bijhorende instax mini EVO smartphone app en via Bluetooth, komt er een resem aan nieuwe opties en geavanceerde mogelijkheden bij. Eerst en vooral is er de ‘Transferred Images’ optie die je toelaat om elke foto die je vastlegt met de mini EVO, te delen met je smartphone. De mini EVO werkt ook als printer door de ‘Direct Print’ functie. Hiermee druk je elke foto die op de camerarol van je smartphone staat, direct met je mini EVO toestel af. Maar daar stopt het nog niet, foto’s vanop afstand nemen en de uitgebreide opslagmogelijkheden maken ook deel uit van het toestel.

Beschrijving

Specificaties:

•    100 manieren om je visueel uit te drukken

De mini Evo combineert een retro design met moderne functies. Dit resulteert in een verscheidenheid aan opties. Maar deze keer met een paar nieuwe twists. De camera heeft maar liefst 10 geïntegreerde lens modi en 10 filter-opties, waardoor fotografen 100 verschillende combinaties hebben om zichzelf creatief uit te drukken met unieke one of a kind shots.

•    Selfies, opslag en meer

De mini Evo camera heeft ook een 3-inch LCD scherm aan de achterzijde van de camera. Hierdoor kun je foto’s selecteren, frames toevoegen, aanpassen, en foto-instellingen aanpassen. Dankzij de ingebouwde Lithium ion batterij is het mogelijk om tot 100 shots te nemen. Verder is er ook een micro SD-card slot voorzien zodat je genoeg foto’s kan opslaan. Dankzij het kleine spiegeltje aan de voorkant van de lens, kunnen gebruikers een selfie maken.