Fujifilm Instax Mini Link – Dark Denim

109,00 incl. btw

Deze Fuji Instax Mini printer werkt met het Fuji instax Mini Film.

Product omschrijving

Bescheiden kun je de mini Link niet noemen. Integendeel, dit juweeltje houdt ervan om uit te pakken met z’n printskills. Op instax mini film en met behulp van de bijhorende supersociale mini Link-app.

De mini Link werkt draadloos samen met je smartphone, giet je herinneringen in knappe afdrukken EN koppelt fun aan functionaliteit. Met de Match-test en de Party-modus bezorgt hij vrienden en familie bovendien instant plezier.

Door de baanbrekende bewegingssturing, de ledlichten, de afdrukmodus voor video en tal van andere creatieve functies zul je nooit genoeg krijgen van deze handige kleine printer.

Bewegingssturing
Klaar voor een knap staaltje technologie? Hou je mini Link ondersteboven, leg hem plat of zet hem recht, zo uit de losse pols. Waarom? Simpel, zo bedien je de camera van je smartphone en vertel je de mini Link wat hij moet doen.

Kantel de printer naar beneden of naar boven om de zoomfunctie op je smartphone te bedienen. Neem foto’s met de instax-knop. En switch tussen de Fun- en Afdrukmodus door de printer neer te leggen of recht te zetten. Superhandig allemaal, en het ziet er nog geweldig uit ook, toch?

Focus op design
Onmiskenbaar klein, adembenemend elegant en perfect afgewerkt tot in de kleinste details – de mini Link is de nieuwe instax-printer die iedereen wil hebben. Met de ledstrip rond de instax-knop hebben we er ook een speelse toets aan toegevoegd. Zo zie je meteen in welke modus de app staat en wat de status is.

Met de uitvoeringen Dusky Pink, Ash White en Dark Denim is er voor iedereen wel een mini Link.

Afdrukmodus
Een foto van je smartphone afdrukken was nooit eenvoudiger. Selecteer de Afdrukmodus in de mini Link-app, swipe naar boven, et voilà! Je foto wordt naar de mini Link gestuurd en in een flits afgedrukt.

En natuurlijk kun je dit ook doen met een video: scroll met de app eenvoudig door je video en druk je favoriete beeld af. Een beeld stilzetten was nog nooit zo makkelijk!

Fun-modus
Staat hij in Fun-modus? Zet je dan schrap voor een heleboel creatieve fun. Kies in de mini Link-app een van de vele sjablonen en voeg een regenboog, woorden of tekeningetjes toe. Voor elke gelegenheid is er wel een perfect kader.

Wil je meer dan één foto afdrukken? Ga dan voor een collage. Heb je het liever larger than life? Verdeel de foto dan over twee afdrukken. Het kan allemaal, voor de fun!

Match-test
Hoe goed passen jullie bij elkaar? Ontdek het met de mini Link-app. Maak een leuke foto met je BFF, beantwoord enkele vragen in de app en de mini Link giet de antwoorden in een mooie afdruk. Het ziet er geweldig uit en je deelt het zo met vrienden en familie. Wie is de volgende?

Party Modus
Creëer samen met vrienden of familie amusante afdrukken voor eindeloos veel plezier. Koppel je smartphones (hoe meer, hoe liever), deel zonder het te tonen een foto voor een collage en druk af. Pas wanneer de foto uit de mini Link komt, zie je wat voor meesterwerk jullie gecreëerd hebben.

Mini Film
Instax propt een indrukwekkende 800 x 600 pixels en 320 dpi in elke mini-afdruk. En dankzij de mini Link zijn je herinneringen net zo scherp als de dag waarop ze plaatsvonden.

Licht, camera, en … actie!
Afgezaagd, hè? Maar de mini Link heeft dan ook een ledstrip, communiceert met je smartphone en de bewegingssturing is gewoon cool. Tijd voor de perfecte sidekick?

Beschrijving

Deze Fuji Instax Mini printer werkt met het Fuji instax Mini Film.

Deze film wordt niet standaard meegeleverd. maar is direct mee te bestellen.

Kenmerken

Printsnelheid

  • Print resolutie 318 DPI

Papier

  • Maten print 6.2 x 4.6 cm

Invoercapaciteit

  • Standaard invoercapaciteit 10 vel

Poorten & interfaces

  • Bluetooth Ja

Gewicht en omvang

  • Breedte 124.5 mm
  • Diepte 34.6 mm
  • Hoogte 90.3 mm
  • Gewicht 209 g

Eisen aan de omgeving

  • Temperatuur, in bedrijf 5 – 40 °C

Overige specificaties

  • Ondersteund beeldformaat JPEG, PNG, HEIF
Aanvullende informatie
Gewicht 2 kg
Merk

,

Order Upload