Fujifilm Instax Mini Link – Dark Denim

109,00 incl. btw

Deze Fuji Instax Mini printer werkt met het Fuji instax Mini Film.

Product omschrijving

Bescheiden kun je de mini Link niet noemen. Integendeel, dit juweeltje houdt ervan om uit te pakken met z’n printskills. Op instax mini film en met behulp van de bijhorende supersociale mini Link-app.

De mini Link werkt draadloos samen met je smartphone, giet je herinneringen in knappe afdrukken EN koppelt fun aan functionaliteit. Met de Match-test en de Party-modus bezorgt hij vrienden en familie bovendien instant plezier.

Door de baanbrekende bewegingssturing, de ledlichten, de afdrukmodus voor video en tal van andere creatieve functies zul je nooit genoeg krijgen van deze handige kleine printer.

Bewegingssturing
Klaar voor een knap staaltje technologie? Hou je mini Link ondersteboven, leg hem plat of zet hem recht, zo uit de losse pols. Waarom? Simpel, zo bedien je de camera van je smartphone en vertel je de mini Link wat hij moet doen.

Kantel de printer naar beneden of naar boven om de zoomfunctie op je smartphone te bedienen. Neem foto’s met de instax-knop. En switch tussen de Fun- en Afdrukmodus door de printer neer te leggen of recht te zetten. Superhandig allemaal, en het ziet er nog geweldig uit ook, toch?

Focus op design
Onmiskenbaar klein, adembenemend elegant en perfect afgewerkt tot in de kleinste details – de mini Link is de nieuwe instax-printer die iedereen wil hebben. Met de ledstrip rond de instax-knop hebben we er ook een speelse toets aan toegevoegd. Zo zie je meteen in welke modus de app staat en wat de status is.

Met de uitvoeringen Dusky Pink, Ash White en Dark Denim is er voor iedereen wel een mini Link.

Afdrukmodus
Een foto van je smartphone afdrukken was nooit eenvoudiger. Selecteer de Afdrukmodus in de mini Link-app, swipe naar boven, et voilà! Je foto wordt naar de mini Link gestuurd en in een flits afgedrukt.

En natuurlijk kun je dit ook doen met een video: scroll met de app eenvoudig door je video en druk je favoriete beeld af. Een beeld stilzetten was nog nooit zo makkelijk!

Fun-modus
Staat hij in Fun-modus? Zet je dan schrap voor een heleboel creatieve fun. Kies in de mini Link-app een van de vele sjablonen en voeg een regenboog, woorden of tekeningetjes toe. Voor elke gelegenheid is er wel een perfect kader.

Wil je meer dan één foto afdrukken? Ga dan voor een collage. Heb je het liever larger than life? Verdeel de foto dan over twee afdrukken. Het kan allemaal, voor de fun!

Match-test
Hoe goed passen jullie bij elkaar? Ontdek het met de mini Link-app. Maak een leuke foto met je BFF, beantwoord enkele vragen in de app en de mini Link giet de antwoorden in een mooie afdruk. Het ziet er geweldig uit en je deelt het zo met vrienden en familie. Wie is de volgende?

Party Modus
Creëer samen met vrienden of familie amusante afdrukken voor eindeloos veel plezier. Koppel je smartphones (hoe meer, hoe liever), deel zonder het te tonen een foto voor een collage en druk af. Pas wanneer de foto uit de mini Link komt, zie je wat voor meesterwerk jullie gecreëerd hebben.

Mini Film
Instax propt een indrukwekkende 800 x 600 pixels en 320 dpi in elke mini-afdruk. En dankzij de mini Link zijn je herinneringen net zo scherp als de dag waarop ze plaatsvonden.

Licht, camera, en … actie!
Afgezaagd, hè? Maar de mini Link heeft dan ook een ledstrip, communiceert met je smartphone en de bewegingssturing is gewoon cool. Tijd voor de perfecte sidekick?

Beschrijving

Deze Fuji Instax Mini printer werkt alleen met  Fuji instax Mini Film.

Deze film wordt niet standaard meegeleverd. maar is direct mee te bestellen.

instax mini Link 2 Space Blue

De instax mini Link 2 inspireert creativiteit en talloze interacties met jouw vrienden en familie. Verbind draadloos met jouw smartphone en de mini Link 2 app. Maak je klaar om meer te maken én te geven met de instax mini Link 2 dankzij toffe functies zoals instaxAiR™ en de geliefde Match Test.

 

Printen vanaf je telefoon

Maak jouw herinneringen direct tastbaar met deze instax mini printer. Selecteer de foto’s die je wilt printen in de instax mini Link 2 app. Voeg tekst en filters toe, speel met contrasten en verbind draadloos met de instax mini Link 2 voordat je jouw foto print.

 

Creativity is in the AiR

Stap in de virtuele wereld met de instax mini Link 2. Verrijk jouw momenten met real time bewegingen die omgezet worden naar AR effecten. Voeg bubbels, graffiti of glitter toe aan jouw print! Houd de functietoets op je instax mini Link 2 ingedrukt en zwaar je armen in het rond om de virtuele wereld van instaxAiR™ te betreden.

 

Verschillende printmodi

Kies Natural Mode voor een klassieke en ongefilterde look. Ga voor Rich Mode en breng de kleuren tot leven. Beide printmodi laten jouw vakantiefoto’s, festival pics en selfies stralen.

 

Motion control

Beweeg jouw instax mini Link 2 en ontdek alle functies! Draai ‘m om voor een reprint. Leg de printer op zijn rug voor Fun Mode. Laat de printer rechtop staan voor snelle prints.

 

Compact en stijlvol

De instax mini Link 2 is compact en heeft een opvallend design. Hij is beschikbaar in drie kleuren: Soft Pink, Clay White en Space Blue. Ga aan de slag met AR drawing door de knop bovenop ingedrukt te houden.

Aanvullende informatie
Gewicht 2 kg
Merk

,