Sony Cybershot DSC HX90 V

319,00 incl. btw

18,2 MP Exmor R-CMOS-sensor- -Zeiss Vario-Sonnar T* 30x optische zoomlens – BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor –
Intrekbare OLED Tru-Finder – 180 graden kantelbaar LCD-scherm – Wifi, NFC en GPS

Uitverkocht

Beschrijving

De Sony Cyber-shot DSC-HX90V compactcamera (met GPS) is bijna te klein om waar te zijn. Deze 18.2 MP camera met 30x optische zoom heeft alles in zich om tot grootse fotografische daden te komen. Voor grotere bedieningsmogelijkheden kan je daarbij veelgebruikte functies toewijzen aan de bedieningsring rondom de lens, zoals bijvoorbeeld handmatige scherpstelling, stapsgewijze zoom en snelle zoom.
De OLED Tru-Finder van de Cyber-shot DSC-HX90V is bijzonder licht en compact en zorgt voor weergave van previews in real-time en opname-informatie, zodat wat je op het scherm ziet precies is wat je ook op je opname krijgt. En de Tru Finder is intrekbaar; voor maximale draagbaarheid, veiligheid en bruikbaarheid.

Kenmerken DSC-HX90V:

18,2 MP Exmor R-CMOS-sensor
Zeiss Vario-Sonnar T* 30x optische zoomlens
BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor
Intrekbare OLED Tru-Finder
180 graden kantelbaar LCD-scherm
Wifi, NFC en GPS
Gelevrd met:

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart
Oplaadbare batterij NP-BX1
Netadapter AC-UB10C/UB10D
Micro-USB-kabel
Polsriempje
Handleiding
AC-netsnoer
Exmor R CMOS-sensor voor extra gevoeligheid

Hoe meer licht in de sensor kan komen, hoe levendiger de foto’s. Daarom heeft de Exmor R-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels een ontwerp met achtergrondverlichting om 4 keer meer licht door te laten dan een conventionele sensor, is deze 2 keer zo gevoelig voor licht en zelfs voorzien van A/D-conversietechnologie van Sony om beeldruis te verminderen.

Zeiss lens

Het resultaat van meer dan anderhalve eeuw Zeiss-expertise in zeer nauwkeurige optica is volkomen duidelijk: deze 24-720mm-lens (35mm equivalent) levert portret-, close-up- en panoramafoto’s in natuurlijke pracht vanuit elk perspectief, met levendige scherpte en helder contrast. Meerlaagse antireflecterende T*-coating van Zeiss neemt spiegelingen en schitteringen weg.

P/A/S/M-modi

Maak je creatieve intenties waar met voorgeprogrammeerde modi voor AE (P) / Diafragmavoorkeuze (A) / Sluitervoorkeuze (S) / Handmatige (M) belichting. Deze modi bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt om de belichting handmatig te bedienen en achtergrondvervaging in te stellen om zo het beeld vast te leggen waarnaar je op zoek was.

Digitale vlaktemeter

De digitale vlaktemeter van de Cyber-shot DSC-HX90 maakt gebruik van goed leesbare graphics om duidelijk aan te geven of de camera op niveau is en maakt nauwkeurige horizontale uitlijning tijdens het fotograferen mogelijk. Dit is handig om te voorkomen dat de camera beweegt, zodat u zeker weet dat uw opnamen stabiel en goed gekaderd zijn.

Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Order Upload

Merk