Sony NEX 20mm f2.8

299,00 incl. btw

Maak de prachtigste foto’s met deze f/2.8 lichtsterke 20mm lens. Of het nu een weids landschap betreft of het vastleggen van architectuur, deze lens zal u nooit teleurstellen. Ook bij weinig licht zijn de prestaties van deze 20mm lens ongekend en maken het de ideale reisgenoot voor op u Sony NEX camera.

Beschrijving

Kenmerken:

Verbreed uw beeld met een groothoeklens:

Van een eindeloze rotspartij tot uitgestrekte stranden, u legt alles vast met een groothoek van 20 mm (35mm-brandpuntequivalent van 30 mm).

Geweldige details van rand tot rand:

Drie onderdelen binnenin de lens werken samen om ruis en vervorming tegen te gaan, zodat zelfs de randen van uw foto’s scherp en helder zijn.

Geen gedoe en gesleep:

Van plan om een hele dag opnamen te maken? Neem deze ‘pancake’-lens mee in uw tas. Deze lens met een brandpuntsafstand van 20 mm neemt weinig ruimte in.

Weinig licht? Geen enkel probleem:

Deze lens met vaste brandpuntsafstand heeft een helder en breed diafragma van F2.8 zodat u zelfs in de schemering sfeervolle opnamen kunt maken.

Maak opnamen in stijl:

Met de gestroomlijnde aluminium vormgeving maakt u altijd opnamen in stijl.

Neem het heft in eigen handen met de soepele handmatige scherpstelling:

Met de ring met goede grip op de lenscilinder kunt u kiezen of u wilt scherpstellen op een onderwerp of het wilt vervagen tegen de achtergrond.

In de doos

– Voorste lensdop
– Achterste lensdop
– Zonnekap (ALC-SH113)
– Afkomstig van Sony Nederland
– Twee jaar garantie

Aanvullende informatie
Gewicht 1000 kg
Order Upload