Aanbieding

Fujifilm Instax Square SQ1 camera Chalk White

Oorspronkelijke prijs was: €119,00.Huidige prijs is: €105,00. incl. btw

Werkt met de instax Square Film. Bestel de Fuji Instax Square film direct mee met de camera, want deze wordt niet meegeleverd

De Fujifilm Instax square SQ1 directklaar camera is voorzien van automatische belichting, waardoor ook in donkere omstandigheden een goed belichte foto gemaakt kan worden. De camera stelt scherp vanaf 30 cm. Hij heeft een selfie modus van 30-50 cm.
Beschrijving

Deze Fujifilm Instax direct klaar camera werkt alleen met de Fujifilm Instax Square camera.
De film wordt niet standaard meegeleverd.

instax SQUARE SQ1 Chalk White

 

Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur.

 

Automatic exposure

Nooit meer een foto die overbelicht of te donker is, dankzij de automatische belichting hoef jij je niet druk te maken om de juiste belichting, en schiet jij het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop!

 

Ready, set, selfie!

Dankzij de selfie functie sta jij er altijd goed op. Zet de functie aan met slechts een draai aan de lens! Selfies en close-ups worden daardoor easy peasy.

 

Heldere films

De camera zorgt voor betere prints waardoor jij jouw geliefde momenten kraakhelder vastlegt. Fotografeer nu jouw wereld binnen het geliefde SQUARE frame!

 

Automatic exposure

Je foto te donker of te licht? Dat is verleden tijd met de instax SQUARE SQ1. De ingebouwde automatische belichting past de helderheid automatisch aan aan je omgeving. Zo leg je jouw vrienden altijd haarscherp vast, zelfs bij de donkerste achtergronden.

 

Selfie functie

Nooit meer een mislukte selfie! Je hoeft alleen maar aan de voorkant van de lens te draaien om de selfie-lens te activeren. Houd dan de camera op armlengte, doe een last-minute check in de selfie-spiegel en klikken maar!

Aanvullende informatie