Aanbieding

Fuji instax wide Link white incl. 10 foto’s

125,00 incl. btw

De printer wordt met 1 film van 10 foto’s geleverd. Verstandig om er direct extra film bij te kopen.

instax Link WIDE Ash White

 

De nieuwe smartphoneprinter is er, én hij is groots. Printen op het grootste instax formaat, in de beste printkwaliteit tot nu toe. Bewerk jouw foto’s vliegensvlug in de handige app. Voeg QR-codes, templates en stickers toe in een handomdraai. Live Life WIDE!

 

Beste printkwaliteit

De smartphoneprinter is uniek: je kiest zelf je favoriete printmodus. Selecteer natural mode voor een klassieke look and feel, of kies rich mode voor levendige kleuren! De natural mode is de versie die je gewend bent van instax prints. Weet jij al welke je kiest?

 

QR-code

Creëer in een handomdraai je eigen QR-code en geef je foto een persoonlijke touch. Zo voeg je gemakkelijk een leuke spraakmemo toe, je favoriete locatie, een verborgen berichtje of een link naar je website. Met de Link WIDE kan het allemaal.

 

Ontdek de app

Print de tofste beelden uit jouw video met video print. Voeg de locatie toe in een QR-code of bewerk je eigen template. De app biedt oneindig veel mogelijkheden.

 

Compact design

De smartphoneprinter is compact en gemakkelijk mee te nemen. De Link WIDE wordt geleverd met een houder en is beschikbaar in twee kleuren: Mocha Gray en Ash White.

 

Supersnelle prints

Ga naar de app om jouw mooiste foto’s uit te printen. Bewerk jouw foto, kies de juiste printmodus en binnen 10 seconden heb je jouw instant herinnering in handen!

Beschrijving

Eigenschappen van de Instax wide film:

  • ISO: 800
  • Kleurtemperatuur: 5500K (daglicht)
  • Formaat: wide
  • Kleur: wit
  • Filmgrootte: 110×85 mm
  • Beeldgrootte: 99x62mm
Aanvullende informatie