Polaroid Instax Square camera huren (vierkante foto’s)

55,00225,00 incl. btw

Vanaf €45,00 (Huur + 20 foto’s), de Square geeft vierkante foto’s

 

Het huren van de Polaroid (Fuji Wide camera) werkt al volgt

  • Huurperiode: 3 dagen (de Polaroid camera wordt minimaal 1 dag eerder bezorgd)
  • Aantal Foto’s: Minimaal aantal foto’s is 20 en zijn per 10 foto’s extra bij te bestellen. Huur + 20 foto’s €45,00 + eventueelextra foto’s per cassette (met 10 foto’s) €10,00 extra
  • Foto formaat van de foto buitenmaat 108mm x 86mm binnenmaat 99mm x 62mm
  • Voor bezorging & retourzending in heel Nederland! Rekenen wij €10,00

Bedragen zijn inclusief BTW
Een boeking maken, optie nemen, offerte aanvragen of vraag stellen? Neem contact met ons op:

Polaroid Instax wide camera Huren

 

 

Clear
Beschrijving

Over de Polaroid camera huren

Polaroid foto’s zijn een leuke fotobelevenis, geschikt voor bruiloften, verjaardagen, maar ook voor zakelijke evenementen en fotomarketing, zoals beurzen, recepties, borrels, winkelopeningen en personeelsfeesten. Het is de perfect budget oplossing voor kleinere verjaardagen en feestjes of bruiloften met een beperkt budget die het plezier van fysieke foto’s willen. Weet je niet precies hoeveel prints je nodig hebt? Geen probleem! Schat het aantal hoog in en bestel de extra cassettes. Alle ongeopende cassettes kan je gewoon met de camera retour sturen naar de verhuurder en daarvoor krijg je je geld terug. Er is dus geen risico dat je prints koopt die uiteindelijk niet worden gebruikt! (Let op: minimale afname = 40 foto’s)

Hoe werkt het huren van een Polaroid camera?

  1. Vul het contactformulier in: geef aan hoeveel extra Polaroidfoto’s je wilt bijbestellen. Een offerte op maat aanvragen kan ook!
  2. FotoRomp checkt de beschikbaar en stuurt per e-mail een offerte ter bevestiging. Akkoord? Dan stuurt FotoRomp je een factuur die je online kunt betalen.
  3. 1 – 2 dagen voor het feest, ontvang je de polaroid camera & accessoires via DHL. Test nog even alles uit zodat je voor geen verrassingen komt te staan. Op het feest is het dan vooral klik, flits, wapper & plezier! Zijn de foto’s leuk geworden?!
  4. Ben je klaar met de polaroid camera? Dan stuur je het kosteloos retour via een DHL-Punt . Ongeopende cassettes met foto’s mogen retour en worden netjes aan je terugbetaald.

Veel gestelde vragen over het huren van een Polaroid camera

Wanneer ontvang ik de Polaroid camera?

We bezorgen je pakket minimaal 1 dag voor de huurdag, maar meestal 2 dagen. Je hoeft voor deze dagen geen extra kosten te betalen. Zo heb je nog even de tijd om alles te testen en kan je ons nog vragen stellen. Na max. 3 dagen stuur je kosteloos het pakket weer retour – het verzendlabel voegen wij altijd bij. De extra dagen dat het pakket al in huis is – hoef je uiteraard niet te betalen.

Ik heb vandaag of morgen nog een Polaroid fototoestel nodig

Dan kunt u de camera natuurlijk bij ons in de winkel ophalen. Of in overleg dat wij de camera toch opsturen en er dan vanuit gaan dat de camera er op tijd is.

Hoe stuur ik de Polaroid camera en eventuele ongeopende cassettes terug?

In het pakket ontvang je een retour sticker voor DHL. Hiermee kun je het kosteloos inleveren op jouw favorieten DHL-punt. Als je deze sticker gebruikt hoef je niets voor de verzending te betalen, dat hebben wij al voor je gedaan!

 

 

Aanvullende informatie